GYIK

A terméket az eredeti csomagolásában postai úton, vagy futárszolgálattal is visszaküldheti nekünk. Amennyiben a termék hibás, úgy kérjük, előzetesen küldjön számunka fényképet a hibáról, mely esetben a visszaszállítást cégünk állja (új és használatlan termék esetén). Amennyiben a hiba a viselés során keletkezett, a terméket saját költségén kell a Vásárlónak visszaküldenie.

A www.ciponeked.hu weboldalon online vásárláshoz regisztráció szükséges. (A vásárlási folyamat részletes leírását a rendelés menete leírásban is megtalálható). A vásárlást/megrendelést a kosárra kattintva, aannak tartalmát ellenőrizve kell a megrendelés küldése gombbal véglegesíteni. Ha fontos adat hiányzik, akkor azt kérjük pótolni, hiányos adatmegadásnál a fizetés nem lehetséges. (Pontosan kitöltött adatlap a vásárló érdeke is, így gyors úton juthat el megrendelt terméke Önhöz!)

A rendelés feladásától számított maximum 5-8 munkanapon belül kapja meg rendelését. (A legtöbb rendelést 2-3 napon belül szállítjuk, de bizonyos esetekben tovább tart a szállítás.)  Ha bármilyen oknál fogva nem tudjuk teljesíteni az Ön által leadott rendelést, vagy késéssel tudunk szállítani, ügyfélszolgálatunk tájékoztatja Önt a megadott e-mail címen vagy telefonszámon! Cégünknél nincs minden nap feladás! A feladási napok: hétfő-szerda-péntek, a kiszállítás a következő munkanapon történik 8-17:00 között.

Házhoz szállítás esetén 20.000,- Ft feletti rendeléskor ingyenes a kiszállítás. 19.999,- Ft alatt Magyarország területére 990,- Ft (2 kg-ig). A szállítás díja futár vagy csomagküldő szolgálat árai szerint változik, pontos árat a megrendelés leadásakor a szállítási típusnak megfelelően adunk.

Nem megfelelő méret, illetve amennyiben a termék bármilyen okból nem felel meg az elvárásainak, a termék cseréjének igényét kérjük, jelezze e-mailben. Csere esetén a futárszolgálat az előre jelzett időpontban kiszállítja a csereterméket, a vásárlónak ekkor kell átadnia a cserélni kívánt terméket a számla fénymásolatával, illetve az esetleges árbeli különbözetet ekkor kell megfizetnie a futárnak. A csere esetén egyszeri bruttó 990 Forintot számítunk fel.

Küldje vissza részünkre a terméket sértetlenül az eredeti csomagolásában (a dobozt sem összeragasztózni, sem ráírni nem szabad, amennyiben  a dobozban rongálódás lép fel a Vásárló hibájából, úgy a visszautalandó vételár értékéből 1500.-Ft-ot vagyunk kénytelenek levonni értékcsökkenés miatt), és e-mailben jelezze,  hogy szeretné visszakapni az árát, melyre kollégánk visszajelez, hogy milyen címre adható fel a csomag. Átutalással tudjuk visszaküldeni a termék árát az Ön által megadott bankszámlaszámra. Elállás esetén (nem tetszik az eredeti szín, stb...) a visszapostázás költségét a Vásárló állja. Portósan feladott csomagot átvenni cégünknek nem áll módjában!

A megrendelést a küldés gomb megnyomása után a weboldalon törölni nem lehet. Megrendelését a rendelés napján e-mailben (ciponeked@ciponeked.hu) tudja visszamondani, melynek jogi vagy anyagi vonzata nincs. Bankkártyás fizetéskor e-mailben kérjük, adja meg bankszámlaszámát, mert előfordulhat, hogy a bank már elindította a tranzakciót. Ezt visszavonni (a többletköltségek miatt) nem érdemes, cégünk a nem teljesített kiszállításra hivatkozva 5 napon belül visszautalja a lemondó e-mailben szereplő bankszámlára a termék vételárát/az utalt összeget.

Amennyiben a terméket a futárszolgálatnak történő átadás után -melyről kap egy igazoló e-mailt- sem mondja le és ennek ellenére megtagadja az átvételt, cégünk fenntartja a jogot, hogy az anyagi kár miatt, melyet az oda-vissza szállítás illetve csomagolási költségek okoznak, az adott címre több rendelést ne teljesítsen!

 

A Vevőnek egyértelműen kell tájékoztatnia az Eladót ha elállási jogával kíván élni, amennyiben ezt elmulasztja az Eladó nem köteles a terméket visszavenni. Visszaküldési és csere szándékát kérjük írásban jelezni a ciponeked@ciponeked.hu kérjük e-mail címen.

 
-Ön elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 napon belül (a vásárlónak 14 naptári napos visszaküldési kötelezettsége van ez esetben, melynek költségei a vásárlót terhelik), tájékoztatót az Adatvédelmi és Üzletszabályzatunkban talál. A vásárlástól való elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát biztosítja, hanem a termék szemrevételezését, próbáját.

-Ön a csere lehetőségével is élhet (a csere lebonyolítása maximum 15 napot vehet igénybe) Új rendelés szükséges hozzá, a csere történhet személyesen vagy csomagcserével 990Ft-ért, erről bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunktól kaphat.  

A cipőt minden esetben szőnyegpadlón kérjük felpróbálni, sérült, használat nyomait viselő cipőt nem áll módunkban visszavenni.

Cégünk minden esetben betartja a törvényi előírásokat, így maximálisan tiszteletben tartja a fogyasztókra vonatkozó elállási jog gyakorlását. Igyekszünk minél hamarabb visszautalni a vételárat a (sértetlen) termék dobozában a vásárló által megadott bankszámlaszámra.

A szavatosságra vonatkozó adatokat a Szállítás/ Szavatosság menüpont alatt olvashatja, természetesen minden termékünkre jár a Magyarországon hivatalosan előirt szavatossági idő!

Személyes átvételre a Biatorbágyi Premier Outlet 7-es üzletben - LaTienda cipőbolt- van lehetősége. A webshopban megrendelt terméket itt fel is próbálhatja, méretét a készletek erejéig ki is cserélheti. Személyes átvételkor a webshopra érvényes vásárlási feltételek érvényüket vesztik.

;