Hírek

A 2017-es esküvői szezon alkalmi cipő trendjei

Az ifjú párnak és a násznépnek épp olyan fontos a megfelelő cipő kiválasztása, mint a tökéletes ruha megtalálása. A divatos megjelenés mellett elengedhetetlen a kényelem és a minőség is, ezért fontos, hogy bőrből vagy selyemből készült modellt válasszunk. A következőkben bemutatjuk azokat az alkalmi lábbeliket, melyek a legideálisabbak a Nagy napra…

Nyári alapdarabok, melyek nem hiányozhatnak a ruhatáradból

Már javában zajlik a nyár, de még előfordul, hogy nincs nálad alkalomhoz illő lábbeli? Ne aggódj, nem könnyű minden helyzetre felkészülni. Összeállítottunk egy rövid listát, amely segítségedre lehet abban, hogy egész nyáron mindig legyen nálad megfelelő cipő.

Öltöztesd ünnepi díszbe önmagad is

Ünnepek és jeles alkalmak előtt nagy gonddal válogatjuk össze a bennünket körülvevő tárgyakat, a családi menü alapanyagait és az öltözékünket. Te tudod már, hogy mivel dobod fel év végi összeállításodat? Ünnepi alkalmakhoz jó minőségű, klasszikus és letisztult kiegészítők illenek, mint egy jól megválasztott minőségi bőr cipő…

Cipőválasztás személyiség alapján

Gondoltad volna, hogy cipőválasztásod nagyon sokat elárul személyiségedről? Egy ember lábbelijéből következtethetsz aktuális hangulatára, személyisége fő jellemzőire… A következőkben megmutatjuk mely lábbelik, mely személyiségtípusokat jellemeznek. Vajon Te magadra ismersz?

Ne keresd tovább…megtaláltad a tökéletes lábbelit

Nem kell a mesebeli üvegcipellőt keresned, egy kényelmes és divatos lábbeli beszerzése is nagy kihívás elé állíthat. Főleg, ha nem szokványos méretekkel rendelkezel…

Élje át a stílusos és kényelmes lábbelik élményét

Ön sem szeretne választani a kényelem és a divat között? Nem is kell, hiszen a Rieker, a Josef Seibel és a Jana cipők kényelmes lépteket és stílusos megjelenést biztosítanak.

Válogasson a 2016 ősz-téli Pikolinos, Bugatti, Rieker, Caprice és S’Oliver modellek közt!

 

Az S’Oliver az egyik legváltozatosabb évről-évre megújuló márkák egyike, szinte minden korosztálynak kínál kényelmes és divatos viseletet. Női magas sarkú cipők, bokacsizmák, sportos utcai cipők, férfi divatos utcai és sportos cipő, elegáns bőrcipők, gyerek utcai és sportos cipők nagy választékát kínálja! S’Oliver cipők a divatot követőknek!

Megtaláltad és megvetted? Ápold, hogy sokáig szép maradjon.

Használtad már ezeket az eszközöket? Sárkefe, puha rongyok, cipőtisztító folyadék vagy hab, cipőápoló krém, impregnáló szer, sámfa, cipőkanál (közvetett módon ápol, használatával ép marad hátul a cipő kérge)

A cipőápolás lépései: 1.tisztítás, 2.ápolás, 3.védelem.

Bugatti cipők télen -nyáron, minden alkalomra!

Legújabb Bugatti női és férfi cipők, bakancsok, sportcipők és alkalmi cipők a cipőneked.hu kínálatában. Bugatti cipő választékunk folyamatosan megújuló kínálatával mindig a legfrissebb modelleket kedvező áron kínálja! Kiváló minőség, divatos és modern, mégis klasszikus vonalvezetés Európa egyik legkedveltebb prémium gyártójától!

A férfi 3 cipője

1.) A kötelező alap darab: egy pár elegáns cipő.
A Pikolinos, Lyold, Nicola Benson, Marc és Bugatti férfi cipő termékek kiváló minőségű, bőrből készült cipők. Minden alkalomra megfelelő viselet, ahol kötelező vagy elvárt az elegáns megjelenés. 

;