A 2017-es esküvői szezon alkalmi cipő trendjei

Az ifjú párnak és a násznépnek épp olyan fontos a megfelelő cipő kiválasztása, mint a tökéletes ruha megtalálása. A divatos megjelenés mellett elengedhetetlen a kényelem és a minőség is, ezért fontos, hogy bőrből vagy selyemből készült modellt válasszunk. A következőkben bemutatjuk azokat az alkalmi lábbeliket, melyek a legideálisabbak a Nagy napra…

 

hazassag-gyuru.jpg

 

Lapos talpú szandál: Ha tóparti/tengerparti helyszínt választottatok, akkor célszerű nyitott és lapos talpú cipellőt választani. Egyrészt kényelmesebb, illeszkedik a laza esküvők hangulatához, másrészt tengerparti ceremónia során a homokon kényelmesebb szandálban sétálni. Nem mellesleg, ha magasabbak vagyunk, esetleg egy magasak a vőlegénnyel, akkor is célszerűbb lapos talpakon kimondani a boldogító igent. Dobd fel lábadat a szandál mellé egy bokalánccal és tündökölj a Nagy napon!

 

TamarisTamaris lapos talpú szandál   S'OliverS'Oliver lapos talpú szandál

Törpesarkú: Tökéletes megoldás azon hölgyek számára, akik számára kényelmetlen a magassarkú viselése, viszont a Nagy napon nem szeretnének lemondani a nőies megjelenésről.

S’OliverS'Oliver törpesarkúJanaJana törpesarkú

Magassarkú: Ha mindenképp ragaszkodsz a hagyományos magassarkúhoz, akkor figyelj arra, hogy jó minőségű bőrből készüljön. Ezen felül érdemes egy laposabb és kényelmesebb váltócipőt is elrakni, melyben könnyedén átmulathatod az egész éjszakát.

Caprice Caprice magassarkúTamaris Tamaris magassarkú

Alkalmi férfi cipő: Egy szép és elegáns bőr cipő elengedhetetlen kiegészítője a férfiak ruhatárának. Igazán jó befeketetés, hiszen a Nagy napon kívül számos eseményre felvehető. Akárcsak a hölgyeknél, az uraknál is fontos megemlíteni, hogy a kényelem és a minőség a legfontosabb.

BugattiBugatti férfi félcipőRiekerRieker férfi félcipő

Még keresitek a tökéletes alkalmi lábbelit? Webáruházunkban számos gyönyörű és kényelmes cipő között válogathatsz kedvedre, melyekkel garantáltan elbűvölsz mindenkit!

 

;