Bugatti cipők télen -nyáron, minden alkalomra!

Legújabb Bugatti női és férfi cipők, bakancsok, sportcipők és alkalmi cipők a cipőneked.hu kínálatában. Bugatti cipő választékunk folyamatosan megújuló kínálatával mindig a legfrissebb modelleket kedvező áron kínálja! Kiváló minőség, divatos és modern, mégis klasszikus vonalvezetés Európa egyik legkedveltebb prémium gyártójától!

A Bugatti cipők rövid története

A legújabb Bugatti cipők - minőség és eleganciaKlaus-Jürgen Möller igazgató, aki a bevezetésre kerülő divatmárkához találomra telefonkönyvből választotta ki a márkanevet. A jól csengő névválasztás hatására a ruházati termékek egyre csak terjedtek, a brand gyorsan hírnevet szerzett magának. Az eleinte csak kabátokat és egyéb ruházati cikkeket előállító cég a cipők gyártását 1991-ben kezdte meg.

Egy Bugatti cipő manapság már nemcsak egy kiváló minőségű lábbelit jelent, Bugatti férfi cipőt viselni “életérzést” jelent és ugyan ez érvényes a hölgyek részéről is. A cég állandó fejlesztéseinek, újításainak köszönhetően évről-évre meglepi a rajongóit és a konkurenciát. Új anyagokkal kísérletezik, amelyek rendszerint be is váltják a hozzájuk fűzött reményeket. A Bugatti cipő az egész világon kapható, a cég folyamatosan fejlődik, a sikertörténet folytatódik…

;