Cipőválasztás személyiség alapján

Gondoltad volna, hogy cipőválasztásod nagyon sokat elárul személyiségedről? Egy ember lábbelijéből következtethetsz aktuális hangulatára, személyisége fő jellemzőire… A következőkben megmutatjuk mely lábbelik, mely személyiségtípusokat jellemeznek. Vajon Te magadra ismersz?

Válaszd a személyiségedhez leginkább illő cipőtBalerinacipő

Számodra nem csak a kényelem, de a nőiesség is rendkívül fontos, melyet a balerinacipőkkel maximálisan átélhetsz. Nem kell magas sarkú cipőben feszengened ahhoz, hogy megmutasd nőiességed. Gyakorlatias jellem vagy.

 

Edzőcipő

Kedveled a sportcipők nyújtotta kényelmet? Akkor Te valószínűleg kényelmes ember vagy, aki nyugodt, és kevésbé stresszes életvitelt folytat. Hatalmas a türelmed, és az élethez való hozzáállásod irigylésre méltó.

 

Magassarkú

Ízig-vérig nő vagy, akiből árad a szenvedély és a magabiztosság. Társasági ember vagy, és lételemed a csillogás.

 

Zárt bőr cipő

Karakteres, céltudatos személy vagy, aki komolyan veszi az életet. Egyetlen dolog fontos számodra, mégpedig az, hogy Te boldog légy. Az ösztöneidre hallgatsz, nem foglalkozol mások véleményével.

 

Keresed a személyiségedhez legjobban illő darabot? Webáruházunkban garantáltan megtalálod legújabb kedvenced. Válogass kedvedre!

;