Nyári alapdarabok, melyek nem hiányozhatnak a ruhatáradból

Már javában zajlik a nyár, de még előfordul, hogy nincs nálad alkalomhoz illő lábbeli? Ne aggódj, nem könnyű minden helyzetre felkészülni. Összeállítottunk egy rövid listát, amely segítségedre lehet abban, hogy egész nyáron mindig legyen nálad megfelelő cipő.

Nyári cipők

 

Egy lapos talpú szandállal kombinálhatod a kényelmet a csinos megjelenéssel. Akár egyszínű, akár színes verzióra esik a választásod, tökéletes lesz egy hosszabb ideig tartó városnézésre is.

Fontos, hogy legyen a szekrényedben magassarkú cipő vagy szandál, hogy legyen mibe bújnod az elegáns esték alkalmával is. Egy csinos darabbal kifogástalanná tudod varázsolni az öltözéked.

Előfordulhatnak olyan helyzetek (pl.: étteremben), amikor a nyitott szandál helyett egy nőies, zárt cipőt célszerű felvenned. Ilyenkor jön jól egy balerina vagy mokaszin, ami kevésbé laza, mint egy szandál, viszont a nyári forróságban sokkal kényelmesebb, mint egy sport- vagy vászoncipő.

Kirándulni vagy sportolni mész? Akkor az a legfontosabb, hogy kényelmes cipőben indulj útnak. Érdemes sportcipőbe bújnod, nehogy megfájduljon, vagy rosszabb esetben kisebesedjen a lábad, mire hazaérsz.

Neked mindegyik típusból van már egy mutatós és kényelmes darabod? Válogass cipő webáruházunk lábbelijei között és válaszd ki a hozzád legjobban illőt!

Mentés

Mentés

;